ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم:
زرده ی تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مایع | 1 قاشق مربا خوری |
گردوی خورد شده | 150 گرم |
شکر آسیاب شده | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
هل و وانیل | از هرکدام نصف قاشق چایخوری |
پودر پسته برای تزیین | به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را اضافه کنید. در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبنددر آن به صورت گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده و با چای نوش جان کنید.
درستش کنم میگم خوشمزه بود یا نه
منتظر نتیجه ام