ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
نخود سبز
4- نخود سبز کوچک اما نیرومند! طبق نتیجه یکی از تحقیقات در ژورنال بینالمللی سرطان، مشخص شده که مصرف مقداری از نخود سبز به همراه دیگر حبوبات، ریسک سرطان معده را کاهش میدهد.
فلفل قرمز
5- یک فلفل متوسط، فقط ۳۲ کالری دارد، اما دارای حجم عظیمی از ویتامین سی است که حدود ۱۵۰ درصد از ارزش روزانه توصیه شده را تامین کرده و از گرفتگی شرائین که از عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی است، جلوگیری میکند.
کلم پیچ
6-کلم پیچ این گیاه سبز با برگهای مجعد، سرشار از ویتامین سی است. آنتی اکسیدان آن با کم کردن سطح LDL یا کلسترول بد، منجر به کاهش ریسک بیماریهای قلبی میشود.
اسفناج
7- اسفناج با کاروتنوئیدها ساخته شده؛ آنتیاکسیدانهایی که به سلامت چشمها کمک میکند و از بروز دژنراسیون ماکولار که باعث نابینایی در افراد مسن میشود، جلوگیری میکند. پختن سبزیجات کمک می کند لوتئین (کاروتنوئید) بهتر توسط بدن جذب شود. ماکولار نقطهای زردرنگ در شبکیه چشم است که بیشترین حساسیت به نور را در شبکیه دارد و فساد آن از شایعترین عوامل کوری در افراد مسن است.
سبحان الله از این همه زیبایی وعظمت
والحمد لله به خاطرهمه نعمتهای خدای مهربون
دوست خوبم!
ممنون از حضورت
خانه دلت پر از صفا و سرشار از یاد خدا !