ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
جوانه یونجه
-8 جوانه یونجه ،این نیروگاه کوچک، منبعی غنی از بتاکارتن است. آنتی اکسیدانی است که شما را در برابر سرطان ریه محافظت میکند و به ساخت پوست سالم، مو، ناخنها، لثهها، غدد، استخوانها و دندان کمک میکند. این گیاه همچنین منبع خوبی از ویتامین E است، که ممکن است از حملات قلبی جلوگیری نماید. مصرف جوانه یونجه همچنین ریسک مرگ در اثر سرطان مثانه را کاهش میدهد.
کلم بروکسل
-9 آنتی اکسیدان های کلم بروکسل به رفع رادیکالهای آزاد سرطانی کمک می کند و با 80 درصد ویتامین C روزانه در نصف لیوان،به مبارزه با بیماریهایقلبی و آب مروارید می رود.
چغندر
-10 شور یا بو داده ی چغندر دارای میزان زیادی از آنتیاکسیدان هاست که با سرطان مبارزه میکنند. مانند لتوئین که از چشمها محافظت میکند. برگهای چغندر را بیرون نریزید. برگ های سبز این گیاه کاملا مغذی هستند و میتوان مانند دیگر گیاهان برگ دار سبز، آن ها را پخته و مصرف کرد.