مهربانی ها

مهربانی ها

هر چیز در زندگی تکراری می شود! جز مهربانی!
مهربانی ها

مهربانی ها

هر چیز در زندگی تکراری می شود! جز مهربانی!

چرا پنیر را با گردو می‌خوریم؟

خوردن پنیر می‌تواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماری‌ها مانند صرع و سردرد شود.

به‌طور کلی، شیر و سایر محصولات لبنی پاستوریزه طی فرآیند تولید، حجم بالایی از چربی خود را از دست می‌دهند و گاهی افزودنی‌ها و نگهدارنده‌های مختلفی هم به آنها اضافه می‌شود. از این رو، معمولا طبع بیشتر لبنیات، سرد و تر است و مصرف آنها می‌تواند برخی مشکلات گوارشی مانند نفخ یا کولیت را به دنبال داشته باشد.

گردو بهترین مصلح پنیر است اما می‌توان از سبزی‌های معطر، آویشن، نعناع خشک و حتی عسل هم به‌عنوان تعدیل‌کننده طبع انواع پنیر استفاده کرد...

دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی

منبع: salamat.ir

نظرات 2 + ارسال نظر
ترانه ی آشنا چهارشنبه 16 مهر 1393 ساعت 21:03

ممنون از مطالب علمی که میذارین

* آبجی صبا * چهارشنبه 16 مهر 1393 ساعت 14:20 http://avayeshaparakha.blogsky.com

سلام آجی جونم . همون پنیرو گردو خوشمژه تره ، با عسل شور و شیرین قاطی میشه

سلام آبجی صبای عزیز
بله همون پنیرو گردو خوشمژه تره
البته میتونید پنیر رو برا چند دقیقه در آب بذارید تا شوریش کمتر بشه!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد