ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
اگر میخواهید خیلی سریع شیرینی خوشمزهای را آماده نمایید و در ضمن میخواهید نیازی به پخت نداشته باشد...
طرز تهیه انواع شیرینی خشک - تهیه شیرینی بدون نیاز به فر
مواد اولیه: خرما و گردو از هر کدام 250 گرم (می توانید به دلخواه میزان را کمتر یا بیشتر نمایید)
پودر نارگیل یا پسته، یا دارچین و یاکنجد به میزان لازم
ابتدا هسته خرما را جدا کرده و به همراه گردو چرخ میکنیم. * مواد به دست آمده را در ظرف مناسبی به قطر یک سانتیمتر پهن کرده و به وسیله قالبهای کوچک شیرینی به شکلهای مختلف قالب میزنیم. یا با ذست به صورت گلوله های کوچک در می آوریم* سپس شیرینیها را به دلخواه میتوانیم با پودر نارگیل، پسته، دارچین، کنجد و... آغشته کرده و در ظرفی مناسب تزئین کرده و سرو کنیم.
توجه: می توانید به جای گردو به تناسب از آرد سفید تفت داده شده در روغن یا کنجد یا مخلوطی از این سه را استفاده نمایید.