ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم:
نشاسته | ۱ لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان |
آب | دو و نیم لیوان |
گلاب | نیم لیوان |
جوهر لیمو | قدری |
آرد | به میزان لازم |
طرز تهیه:
راحت الحلقوم یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است و با کمی صبر و حوصله خیلی راحت و آسان تهیه میشود.
روی نشاسته ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و کمی آنرا به هم بزنید تا کاملاً حل شود وصبر کنید مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بماند بعد که نشاسته ته نشین شد آب روی آنرا به آرامی خالی کنید و شکر و آب و گلاب و جوهر لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید اینکار را آنقدر ادامه دهید تا کاملاً سفت شده و بتوان آنرا در وسط قابلمه جمع کرد و شبیه به یک ژله سفت و کشدار شود.
در کف یک ظرف مسطح مثل سینی آرد بریزید و مایه را روی آن ریخته و روی آن را صاف کنید و آرد بپاشید و با فشار کف دست آنرا به یک لایه ای به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر در آورید و بعد از سرد شدن با کارد به شکل لوزی یا مربع ببرید و دورتادور راحت الخلقوم ها را به آرد یا پودر پسته یا نارگیل آغشته کنید و در ظرف بچینید و پس از سرد شدن نوش جان کنید.
منبع: ashpazierangin