ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
مواد لازم:
لپه | 200 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد |
جعفری | 2 قاشق غذاخوری |
ترخون | 1 قاشق غذاخوری |
مرزه | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
روغن، آرد سوخاری | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
1. لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.
2. سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.
3. گوشت چرخ کرده را همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید. پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.
4. تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.
5. از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.
6. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.
آفرین بر شما کدبانو
متشکرم دوست خوبم